Black Friday! 15% REDUCERE cu codul BLACKSe termina la 5 ore 52 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Perla între pantofi - noii Crocs

  26. 09. 2018      Din lumea modei

Perle nu dintre acelea pe care le găsiti în mare, ci în magazin. Mai exact, la e-shopul Differenta.ro Perle pe care nu le veti purta pe gât, insa perle pe care trebuie pur si simplu să le aveti!

Nu sunt rare, dar sunt minunate. Crocs modelul popular într-un design de lux, și elegant, este un must have pentru fiecare iubitor de pantofi care nu pot trece neobservati. Modelul Crocband sau Classic este purtat de majoritatea mai degrabă in grădină, in excursii, sau la locul de muncă. Este necesar insa sa ii arătăm, să ne lăudăm cu ei, să ii lasam sa fie admirati. 

Puteti sa ii purtati la rochii, pantaloni, la un outfit elegant si casual. Puteti alege varianta alba cu perle negre, care, in plus, ca o "cireasa pe tort", are banda de jos alba, contrastanta, impodobita cu buline negre. In ceea ce priveste varianta pe negru, incercati si papucii - cu siguranta nu aveti ce regreta!

 

Crocs Classic Timeless Clash Pearls

Crocs Crocband Timeless Clash Pearls

Crocs černé pantofle

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii