Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 24 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Piese de suflet - colecția limitată Converse

  %13. %03. %2019      Din lumea modei

O colecție în care designerii Converse si-au pus literalmente inima! O puteți găsi pe fiecare model al acestei "colectii limitate". Sperăm că tenisii iconici cu design inovator va vor castiga si dvs inimile...  

Chuck 70 Love Graphic

Silueta acestui model a fost considerată până în 1970 ca fiind cea best of the best pantofi de tenis ever. Converse a combinat spiritul acelor timpuri cu unicitatea, și a creat Chuck 70, pe care fiecare femeie ii va indragi.

Pantofi din piele moale, cu talpa mai inalta din cauciuc, decorati cu inimi și inscripții care prezintă în mod clar colecția din care fac parte, au un design elegant pentru doamne. Puteți să ii purtați într-o versiune neagră mai joasa, li se potrivesc sireturi albe, dar si colorate, sau sireturi in nuanta trendy visinie.

Îndrăzneala cu siguranță nu le lipseste, și nici nu trebuie! Puneți- i frumos in raftul dvs de pantofi, și combinați cu îndrăzneală exact asa cum vă spune inima.

Converse Chuck 70

 

Converse Chuck 70 Love Graphic

 

CTAS Denim Love 

Modelul Chuck Taylor All Star, cunoscut in toata lumea, este aici pentru noi din 1971. Ușor de recunoscut - logo-ul pe glezna, talpa cu dungulite, vârful de cauciuc, flexibili. Noutatea este design-ul din denim cu limba din inimă si inima pe lateral. Credem că "jucăușenia" si combinarea simpla a acestor tenisi ii va face piesele dvs de suflet! 

Converse Love Denim

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?