-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 58 ore 31 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

POHÁDKOVĚ KRÁSNÁ KOLEKCE OD ANEKKE

  31. 10. 2018      Different TV CZ / SK

ANEKKE

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să vă întoarceți în trecut . De exemplu, în acele zile de copii fără griji. Până în acele zile în care fiecare copac era un cadru de cățărare ... Fiecare baltă era cel mai bun loc de joacă și piscină pentru noi într-unul singur. Sau când nu am vrut să mergem acasă. . Și în fiecare zi descoperim o bucată din lumea noastră frumoasă? Fiecare dintre noi a experimentat-o cel puțin o dată.

Dacă vrei să ai acest sentiment de mai multe ori în viața ta, Anekke este cea potrivită pentru tine . De ce? Pentru că, ca una dintre puținele mărci, poate evoca emoții. Datorită Anekke vă veți îndrăgosti și veți conecta două lumi neconectate la prima vedere. Cel pe care îl trăim și moda. AMAZING!

La Different, suntem foarte bucuroși să putem filma piese noi cu un brand ca Anekke. Oamenii din întreaga lume o iubesc. Ne place de ea. O iubești. Să nu ne fie frică să o spunem. IUBIREA ANEKKE.

Simča și Niko îți vor arăta că datorită brandului te poți regăsi într-o altă lume. Într-o lume plină de fericire și bucurie. Înmoați-vă atmosfera potrivită. Relaxați-vă și treziți-vă la partea nouă.

MANELE ANEKKE

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?