Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 60 ore 33 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Porți de modă. Ce nu ar trebui sa va lipseasca din garderobă?

  %10. %09. %2020      Din lumea modei

Toamna, deși este unul dintre anotimpurile mai puțin populare, aduce cu sine multe aspecte pozitive. Pot fi serile romantice, atunci când urmăriți un film placut cuibariti in pătură, și vă bucurați de atmosfera liniștită, cu lumânările parfumate WoodWick care trosnesc exact ca docul in semineu. Sau superba priveliste a naturii frumos colorate din jurul nostru. Mulți dintre noi vor fi, de asemenea, încântați de vinul fiert și, nu în ultimul rând, de schimbarea garderobei.

La strangerea recoltei, vinificatorii ne oferă mostre din vinurile lor, pe care gustandu-le, va bucurati și va îndrăgostiti. Anul acesta avem o „poartă a modei” pentru dvs. În care vă vom arăta cele mai bune modele pentru această toamnă, pe care cu siguranță nu trebuie să le ratați în garderoba voastra. Și vom spera că te vor cuceri, la fel ca pe noi.

Rochiile? Nu vrem sa renuntam la ele odata cu plecarea verii, si de ce am face-o? Brandul Desigual vine cu modele de rochii irezistibile, care sunt perfecte pentru zile și mai reci, pentru cizme sau botine. Apoi puteți arunca o jachetă sau o haină Moodo peste ele, iar atunci ținuta va fi perfectă.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?