EXTRA -20 % cu codul EXTRA20 (cu exceptia Anekke)Se termina la 60 ore 37 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

PŘEDSTAVENÍ SPORTOVNÍ ZNAČKY UNDER ARMOUR

  09. 11. 2018      Different TV CZ / SK

DUPĂ ARMOR

Sport de trei ori, succes, succes, succes!

Aici, la Different, avem nu numai iubitori de modă, ci și pasionați de sport. Prin urmare, suntem foarte încântați să primim noul brand sportiv UNDER ARMOR. Și pentru că acest brand este pur sportiv, am pregătit pentru tine un episod special Different TV.

Compoziția tradițională a lui Simča și Nikol a fost înlocuită de cuplul de până acum ascuns Radek și Martin. Pe scurt, băieților cărora le place sportul și în trei minute îți vor spune atât de multe informații, informații interesante pe care le vei urmări.

Am spus multe despre UNDER ARMOR. Cele mai de bază puncte de origine ale acestui brand au fost create în 1996 cu ajutorul lui Kevin Plank ca fondator. Acest brand este unic încă din acest an, deoarece face haine adaptate sportivilor. Sunteți personalizate?

Marca este fabricată din microfibre speciale care vă oferă cel mai bun confort care vă va ajuta să obțineți performanțe cu adevărat extraordinare. S-au spus destule lucruri și ar fi păcat să îi privezi pe băieții de o astfel de premieră.

Vă dorim multă experiență sportivă, succes pentru întreaga echipă Diferent și cu marca UNDER ARMOR acest lucru este dublu adevărat.

Îmbrăcăminte sportivă

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?