Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 68 ore 47 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Primăvara pe Diferit

  03. 03. 2022      Din lumea modei

Primăvara preia guvernarea! Natura se trezește și astfel ne trezește buna dispoziție și dorința de a cumpăra știri de primăvară.
Ce ne așteaptă anul acesta pentru tendințele modei, ce culori vom purta și ce piesă nu trebuie să lipsim din garderobă?

Sustenabilitate și dragoste pentru natură

Sustenabilitatea în modă și utilizarea în creștere a materialelor naturale sau reciclate a devenit o tendință majoră care continuă. Industria modei se concentrează mai mult pe o producție mai ecologică și mai responsabilă, iar materialele reciclate și-au găsit locul cu multe mărci globale.

Care este popularitatea materialelor naturale? În calitatea lor, plăcută și durabilitate mai mare, în comparație cu materialele sintetice. Aruncă o privire la rochiile colorate Blutsgeschwister , la modelele SKFK potrivite sau la frumoasele rochii Orientique , inspirate din locuri frumoase pentru mai mult decât o vacanță de vară. Toate aceste mărci se laudă cu o cutie de sustenabilitate și respect pentru natură.

Veri Pery

Veri Pery intră în scenă. Culoarea simbolizează schimbarea, curiozitatea, viziuni noi și încrederea în sine. Nuanța violet se potrivește fiecărei femei și va arăta grozav pe topuri, rochii, fuste și accesorii. Deci, cu siguranță nu este recomandabil să omiteți această culoare în echipamentul dvs. de modă anul acesta.

Te poți uita la noutățile brandului Moodo , unde este plin de nuanțe mov, Veri Pery a inclus și popularul brand Vuch sau Desigual în colecțiile sale.

Vei înflori doar cu motive florale

Motivele florale sunt o parte integrantă a primăverii. Rochiile, tricourile, hanoracele și jachetele de primăvară sunt ca o pajiște înflorită, așa că vei fi ca o floare în mulțime. Puteți combina astfel de piese cu nuanțe pastelate și accesorii contrastante, precum jachete din piele sau denim nemuritor.

Nu uita că noua ținută de primăvară trebuie să includă și un accesoriu la modă sub formă de geantă sau rucsac. Sunt dominate de o nuanță aurie elegantă și de un roz pudrat blând. Și cum să mergi primăvara mai confortabil decât în adidași, care au scos și tocurile din scenă în această primăvară? Alunecă-te în Converses atemporale sau în slip Calvin Klein uluitor. Fiecare pas va fi însoțit de zâmbetul tău.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?