♡ PIESE DE NETRECUT CU VEDEREA ♡♡ PIESE DE NETRECUT CU VEDEREA ♡
fb
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-15)

Program de afiliere la Differenta.ro

Program de afiliere la Differenta.ro

Este foarte simplu! Se pune banner-ul nostru pe site-ul Dvs. (sau, de asemenea, pe blog), iar noi va vom plăti un comision la fiecare client venit din partea dvs, care cumpara ORICE de la noi ;)

 

Vreau să fiu un partener CJ                      Sunt deja partener și vreau să generez un banner

 

 

De ce folosiți bannere Differenta.ro?

Pentru că noi vindem piese frumoase, pe care oamenii le iubesc (rată de conversie ridicata), și este bine si pentru dvs sa primiti un comision din vânzări de 11%. Va oferim branduri interesante, populare, de nivel mondial, care ruleaza pe pietele internationale. Toate la prețuri grozave. In plus, avem bannere de moda frumoase, amuzante si elegante.

Bannerele si dimensiunile lor vi le alegeti singuri. 

Alege din selecția noastră de bannere frumoase, categoria care se potrivește site-ului dvs. Alegeti dimensiunea, va genera un cod simplu, pe care il inserați în site-ul dumneavoastră. Este simplu.

Plata recompensei?

Pentru programul nostru de afiliere de moda, platim bonusuri regulat, lunar. În cazul în care condițiile sunt îndeplinite în rețeaua de afiliere CJ.

Cum stiti daca clientul a venit de pe site-ul meu?

Bannerele conțin un link/cod unic, prin care știm că vizitatorul a venit de la site-ul dvs. (sistemul reține vizitatorul timp de 30 de zile!). Apoi sistemul il monitorizează până la sfârșitul comenzii - după care va primiti recompensa. Apartinem uneia dintre cele mai mari retele de afiliere Commision Junction (CJ), astfel încât totul este monitorizat din cadrul rețelei. Nu putem și nu dorim să trișam. Ne dorim satisfacție reciprocă. ;)

Din contul dvs de CJ, puteți vizualiza valoarea curentă a recompensei. Iar la sfârșitul lunii, recompensa va va fi plătită.

Cum pot deveni partener și cum să încep câștig?

  1. Înregistrati-va acum. Noi vă vom trimite informațiile de conectare în sistem.
  2. Dvs alegeti AICI bannerele care va plac cel mai mult.
  3. Bannerele le puneti pe site-ul dvs, și puteți începe urmărirea valorii remunerației.

 

Vreau să fiu un partener CJ                       Sunt deja un partener și vreau să generez un banner

 

Ce v-ar mai putea interesa?

  • Valabilitatea cookie-urilor este de 30 de zile.
  • Primiti comision pentru toate achizițiile pe care clienții le fac în următoarele 30 de zile din momentul în care au făcut clic pe anunțurile noastre de pe site.
  • Operatorul de incredere afiliat retelei. Compania VIV NETworks sro este o reteta de operare publică din SUA Commission Junction ™ pe piețele din Republica Cehă, Slovacia și Ungaria. Partenerii intra într-o relație contractuală cu Comisia Junction, care oferă o tehnologie unica si exacta.  VIV Networks sro plateste comisioane prin intermediul CJ și oferă sprijin partenerilor noștri de moda din Programul de afiliere - Differenta.ro.

Castigati cu e-shopul dvs de moda preferat, www.Differenta.ro.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii