Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 36 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Proiecte de dezastru - Comeback

  %11. %07. %2018      Din lumea modei

În caz de dezastru! Dezastrul! Calamitate! Din nou, ea a intrat în depozitele noastre și ne-a mestecat cu bucurie chipurile pentru că am pierdut-o la fel ca tine - Proiecte dezastruoase !

Înapoi sunt accesorii de modă populare și modele desăvârșite care pot surprinde orice detaliu sofisticat și teme care acționează jucăuș, romantic și neobișnuit.

Genți de mână de dezastru au o formă frumos, robust, atipice servieta, făcând o piesă originală pe care nu doriți să o scoateți din mână. Purtați-i nu numai în mână, ci și ca o cruce, adesea mai confortabilă. Doar alegeți între flori, animale sau printuri de călătorie.

Genți de mână

Genți de mână

Portofelul este o parte indispensabilă a tuturor, în fiecare zi. Cu toții avem nevoie de un altul, dar cu toții ne place să-l placă! Credeți că portofelul dezastru vă privește la prima vedere, iar celălalt va rămâne în acea afecțiune, pentru că după deschidere veți găsi că toți trei au P - practică, claritate și spațiu.

portofel Disaster

Popularitatea devine tot mai multe documente! Sunteți din Disaster vă va iubi! Acestea sunt minunate, au buzunare, buzunare și compartimente, astfel încât să puteți aranja toate hârtiile, chitanțele, cardurile, cărțile de vizită și, în plus, o fotografie, un stilou sau chiar un telefon mobil. Doar decide cine este cel mai frumos ...

Disaster documentar

Și dacă nu este suficient, nu vă fie teamă, în stoc sunt cani originale, saci cosmetice elegante, plăci sau eșarfe la modă. Prin urmare, este mai mult decât clar că dezastrul este un dezastru pentru portofelele noastre, pentru că atunci când vedem astfel de accesorii, toți avem nevoie de ele.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?