TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Culito from Spain - noua colecție SS 18, care merita

  23. 02. 2018      Din lumea modei

Pentru toate iubitoarele brandului spaniol Culito from Spain avem o veste mare, tocmai am primit in depozit noua colectie primavara/vara 2018, si stiti cum este? LE-GEN-DA-RA! Trebuie să vă spunem că toata partea feminina de aici de la noi indrageste noua colectie Culito from Spain, insa nu doar fetele, ci si baietii, la fete :) Imaginați-vă rochii frumoase, topuri, fuste si tricouri, design-ul și taieturile lor sunt absolut in tendințele modei actuale și, în plus, sunt realizate din materiale de înaltă calitate. 

Rânjind din Spania

Și cum suntem deja in sezonul primavara/vara, si avem si noua colecție primăvară/vară 2018, despre care vom discuta în detaliu. Așa cum am menționat deja, desenele și motivele, cat si taieturile, sunt supuse tendintelor modei actuale. Prin urmare, în această colecție veți găsi rochii elegante, sport, taieturi in "A", și oversize. Desigur, culorile stridente, și motivele nebunesti, specifice brandului, nu pot lipsi.Rochiile Culito from Spain noi le-am indragit deja cu mult timp în urmă 

Să nu vorbim despre rochia, ci numai pentru că marca oferă alte piese atractive. Cum ar fi tricouri, bluze, bluze și hanorace. În acest an, ei purta bluze lungi cu fante adanci de pe laturile, tăiate asimetric, blaturi de cultură și topuri cu gabarit depășit. Și toate aceste reduceri de la acest brand pot fi găsite, astfel încât doamnelor tricouri ranjitoare din Spania să clipească.

Nu trebuie să uităm nici pe fusta pe care branduri designer de acest an , într - adevăr knock - out. inspirația lor a fost asimetria favorit, elementele transparente și stilul de cele mai multe ori confortabil și devenind. Fusta rînjind din Spania ar trebui cu siguranta face garderoba ta ar trebui să includă, dragi doamnelor. Și acum face ochii mei.

rochie rânjind din Spania

rochie rânjind din Spania

rochie rânjind din Spania

Top rânjind din Spania

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii