+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Recomandare outfit nr.4

  23. 06. 2017      Recomandari Outfit

Vara este aici, și noi avem pentru dvs ponturi pentru outfit-ul de vara. Ce sa mai povestim, rochiile le purtam bucuroase vara, sunt ușor de imbracat, si usor de combinat, cu diverse accesorii. Dar sunt zile în care nu dorim sa purtam o rochie, sau poate nici ocazia nu ne permite. De aceea, am ales câteva piese, am combinat intre ele brandurile, si nu ne-a fost teama nici de stilul monocromatic.

Sfat tinuta

Așa că am ales combinația intr-o singură culoare, o culoare luminoasa, galbena. Outfit-ul monocrom galben, este animat de jacheta albastra din denim, supradimensionata, de la brandul Fornarina. Acest brand italian este cunoscut pentru stililul neconvențional, extravagant, iar acest fapt este confirmat si de jacheta din jeans într-un stil atemporal, cu broderii colorate, care sunt, de asemenea, un mare "hit" în acest sezon.

Sub supradimensionata jacheta, in opozitie, am ales pantaloni scurți galbeni Desigual, mini, și lor le-am asortat un flexibil top galben Desigual, intr-un design romantic. Intreaga tinuta este completata de tenisi Converse, cum altfel, decât galbeni..? :) 

Acest tip de Converse, Chuck Taylor All Star II, nu sunt caracterizati doar prin design, dar, de asemenea, sunt o piesa funcționala și confortabila. Au brantul armat, din Lunarlon, cum au, de exemplu, pantofii Nike. Branțul este incredibil de confortabil, și puteti astfel petrece lejer toata ziua in acesti tenisi.

Desigual top

Desigual pantaloni scurti din denim

Supradimensionat jacheta denim Fornarina

adidași Converse

Va puteti inspira, de asemenea, din video-ul nostru, la Different TV ...

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii