Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 69 ore 7 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Reducere de primăvară 15%

  22. 03. 2021      Din lumea modei

Combinăm modele florale, croieli evazate și culori inconfundabile cu primăvara. Dar primăvara aceasta este diferită. Suntem încă surprinși de temperaturi înghețate, averse de zăpadă și suntem încă închiși în casele noastre din cauza pandemiei actuale. Ce se va întâmpla mâine sau a doua zi este incert, la fel și prognozele meteo.

Dar cert este că încă vrem să vă facem fericiți. Și cum altfel să-i mulțumești pe iubitorii de modă decât cu o reducere la achiziția lor? Deci, avem o altă reducere pentru dvs., 15% pentru aproape orice!

Te poți bucura cu noutăți din colecțiile de primăvară, dar și cu piese de vânzare. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să introduceți magia „EXTRA15” în caseta pentru vouchere de reducere și să faceți clic pe „aplicați” . Suma este apoi redusă cu 15% plăcută, ca și cum ar flutura o crenguță, iar acest lucru va evoca un zâmbet pe fiecare cumpărător.

TRACKS TREND

Dar spui că nici măcar nu ai șansa să ventilezi piese noi de modă și să le arăți în situația actuală? Nu vă faceți griji, primăvara aceasta, pe care majoritatea dintre noi o petrecem acasă într-un cerc familial, este încă la comanda fundului treningului ! Da auzi bine! Sentimentul de confort, libertate și ușurință al ființei comandă moda lunilor următoare.

Materiale frumoase, croieli supradimensionate și modele discrete pot fi găsite în pantaloni de trening , hanorace, jambiere și tricouri de bază , în care te vei simți atât de grozav. Alături de ei au ieșit lideri mondiali precum Calvin Klein , Tommy Hilfiger și GAP și îi avem pe toți pentru tine.

Renunță la acest nou trend, care nu este doar pentru acasă. În astfel de treninguri poți ieși cu încredere, pentru că nu numai că vei fi bine în el, ci te va tăia și în el. Credeți că vă vor plăcea atât de mult încât nu veți dori să le părăsiți. Care iti place?

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?