Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 9 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Rider Sandals - Pantofi de plastic noi pe Different

  %17. %05. %2019      Din lumea modei

Este timpul să - i urez bun venit la colecția noastră ,, din plastic „ de brand dragoste nou. Brazilian de brand de moda Rider sandale . Mark Rider sandale a fost stabilit deja în 1986, sub unul dintre cele mai mari de încălțăminte din lume, compania Grendene, și după cum sugerează și numele oferte În special sandale, papuci sau papuci.

Colecția curentă pentru primăvara și vara anului 2019 oferă atât pantofi femei Rider, cât și piese pentru bărbați și unisex . Prin urmare, cu jumătatea dvs. prețioasă, poate fi necesar să se potrivească aceleași culori și modele. Numit. potrivite costume sunt pur și simplu purtat acum și este gustos și destul de drăguț, plus nu va trebui să invidie Rider.

Rider Sandals Shoes

Puteți folosi flip flops de bărbați, nu numai pentru vacanțe, fitness sau acasă, dar mai ales pentru uz casual în lunile de vară. Domeniul acestui brand este în primul rând calitatea, funcționalitatea și, mai presus de toate, caracterul ecologic, sunt realizate în întregime din materiale reciclabile, iar 99% din deșeurile pe care le generează sunt fie reutilizate, fie reciclate.

Riding pantofi sunt anti-alunecare, rezistente la suprafețe normale, au un branț special căptușit, oferindu-vă confort maxim la fiecare pas. Marca este ideală pentru iubitorii de stil activ de viață. Deși nu este la modă, ea își exprimă stilul original în colecțiile de pantofi, pe care le poți purta de mai multe sezoane.

Rider Sandals Shoes

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?