+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Rinascimento - brand italian de lux la Differenta.ro

  01. 12. 2017      Din lumea modei

Ciao Bella, avem o veste super pentru voi, la Differenta.ro tocmai am primit brandul italian Rinascimento, pe care am noi am studiat-o atat de mult, si ne place atat de tare, incat suntem convinsi ca si voua va va placea la fel de mult! Știm deja că italienii pot face moda, si cunoastem si iubim deja o mulțime de branduri italiene. Penultimul brand italian de la noi este extravagantul Fornarina, iar acum Rinascimento.

Rinascimento se traduce renascentist și se pronunța [rinašimentooo] și putem confirma că stilului i se potrivește perfect numele. Rinascimento are un stil elegant, extravagant si sexy, pe care il vor iubi toate fetele și femeile moderne. Pe scurt, toate doamnele si d-soarele de toate vârstele, care iubesc luxul, calitatea și moda eleganta, vor adora acest brand. Rinascimento este un brand de lux italian, a cărui istorie datează din 1960. Fondatorul lui, Vittorio Tadei, a dorit un design de lux italian transferat la haine, care va evidenția cele mai frumoase caracteristici ale fiecărei femei adevărate.

Și ce va puteti imagina ca înseamnă acest lucru? Modele destul de decente, dar si "sălbatice", supuse tendințelor actuale, combinatii de materiale, culori, si modele jucause. Ce este specific acestui brand? Este foarte original, si, datorita acestui fapt, fiecare colecție produce întotdeauna un număr limitat de bucăți, tocmai pentru ca fiecare femeie sa se simta excepționala, si unica. Prin urmare, dacă alegeți ceva, nu ezitati prea mult timp, pentru ca este cu adevarat posibil sa nu mai gasiti piesa respectiva! 

Prerogativa brandului italian este, de asemenea, faptul că toate piesele sunt produse efectiv în Italia, nu în Asia, sau in alta parte! Actuala colectie Rinascimento toamna/iarna 2017 este plina de modele atractive, unice, superbe, luxoase, propune rochii pentru diferite ocazii, mai ales pentru petreceri si baluri, pentru Crăciun, pentru orice eveniment din sezonul de iarna, chiar si pentru seara de Revelion, cand va doriti sa firi unice, si sa nu fiti trecute cu privirea! Dar hotarati singure...

rochie Rinascimento

rochie Rinascimento

Doamnelor jacheta Rinascimento

De asemenea, vă puteți inspira din video:

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii