Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 0 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Rochie de tricou ca tendință de moda!

  %06. %07. %2018      Din lumea modei

Această cămașă a fost ruptă în acest an cu o pungă, și nu este surprinzător. Sunt drăguți, confortabili și le puteți aduce cu orice ocazie. Mai mult, este perfect pentru fiecare personaj. Dacă cel puțin unul se blochează în dulapul dvs. și nu îl purtați pentru că nu știți cum, citiți cu atenție acest articol. Vă vom sfătui cum să faceți acest lucru.

tricou rochie

Cum să purtați o rochie de tricou?

Avantajul cămășilor doamnelor este că le poți purta în moduri diferite. Vă vom sfătui pe cele trei ideale pe care nu le atingeți cu siguranță. În primul rând, puteți purta cămăși cu rochii , curele diferite, eșarfe sau orice credeți. Depinde de ce stil doriți să se potrivească. Rochii obositoare pentru a vă sublinia curbele de sex feminin și pentru a crea impresia de scrupulositate elegantă, combinată cu ambarcațiuni elegante sau balerine.

tricou rochie

O altă modalitate de a purta cămăși este să purtați un stil sportiv cu pantaloni sau pentru petrecerea timpului liber . Puteți purta rochia complet sau inegal deschisă și parțial în pantaloni, fuste. Poți purta adidași sau papuci pentru ele. Crede-ne că vei arăta grozav.

Scotch & Soda Shirt

Cea de a treia modalitate de a purta este stratul magic . Nu vă fie frică să o puneți, niciodată nu iese din modă. Indiferent dacă alegeți o rochie de sus sau de bumbac pentru corpul dvs. sub rochie. Dar chiar și o vesta sau un pulover peste o rochie. Pe scurt, nu vă temeți să jucați puțin costumul.

tricou rochie

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?