Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 14 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Rolul principal al rinichilor!

  %25. %04. %2019      Din lumea modei

Simbolul anilor 90 anunță o revenire pe o scenă de modă! Genți de mână, pungi de cruce, hârtie de scris, chiar și rucsaci trebuie să umple în fundal atunci când regina de accesorii de moda - rinichi vine la fața locului!

Că ți se pare incredibilă? Retro că ați vrut să păstrați ascunse în partea de jos a dulapului? Nu vă lăsați păcăliți, uitați de rinichi vechi, deoarece această piesă trebuie renovată înainte ca timpul să ajungă la un vârf la modă.

Fesele care sunt în formă de interesantă, decorate și minimaliste, pe care le puteți combina cu ușurință cu multe echipamente și se vor distra în fiecare zi.

Purtarea șoldurilor poate fi primul dvs. atac, dar nu este singura opțiune. Înlocuiți centura cu nervuri sau punga încrucișată dacă lungimea curelei este suficientă. Puteți să o atașați la talie prin cămașa, pulover sau haina. Luați-o și, puteți fi înclinate peste umăr, va fi brusc clar că veți merge cu timpul, iar tendințele actuale nu vă sunt străine.

Vraja rinichilor este ascunsă în practică. Trebuie doar să ascundeți toate lucrurile necesare, cum ar fi cheile, telefonul sau portofelul. Nu trageți un rucsac sau nu vă deranjează spatele cu o geantă de mână, iar mâinile rămân libere.

Acesta vă va oferi un plus perfect pentru excursii, sărbători, festivaluri și excursii regulate, cum ar fi cumpărături. Celebritatile lumii precum Rihanna, Anne Hathaway sau Kim Kardashian au cedat deja rapilor .

Așa că noi credem că și tu vei ceda. Noi, femeile de la Different, suntem deja pierduți și noi îi dorim pe toți!

Încearcă țesătura elegantă de branding Desigual cu broderie decentă și forjare de aur. Va fi o înghețare imaginară pe tinuta ta!

Dar dacă există un pic de spirit răzvrătit în tine, mergeți la rinichiul Desigual cu știfturi metalice și mai multe zipuri. Este fabricat din material textil, iar cureaua este nu numai reglabilă, ci și detașabilă, astfel încât să o puteți transporta în mână.

Oferim eleganță sportivă de la Tommy Hilfiger! Un design textil cu aspect de aur și două buzunare mai mici - pur și simplu nu este o greșeală.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?