Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 4 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Roxy - Manager area pentru Slovacia: Stilul inimii mele

  %14. %02. %2019      Din lumea modei

Urmatorul nostru articol picant este despre colega noastra de la Differenta.sk, Roxana. Area manager pentru e-shopul din Slovacia, o vom prezenta in cateva cuvinte, asa cum se descrie chiar ea.

Manager area Roxy de la Differenta.sk

 • Cine este Roxy?
  "Sunt la Differenta de doi ani. Am ajuns aici atunci cand au cautat un slovac care traieste in Cehia, si coincidenta a facut ca eu sa studiez si sa traiesc deja in Cehia." Cum este Roxy? Este o fată incredibil de creativă. Nu numai că studiază în continuare arta grafică, ci deja o si cunoaste bine. Adesea, în timpul activităților sportive, are parte si de leziuni si accidentari. Face totul din plin, fara a sta prea mult pe ganduri.  Și faptul că trăiește într-un apartament studentesc cu prieteni de sex opus, o pune în poziția de Superwomen. Pentru că nu credem ca acest lucru este chiar floare la ureche. In plus, sa cureti bucataria de exemplu dupa atatia oameni... Nu pare a fi simplu, nici placut. asemenea, așteaptă cu nerăbdare o nouă călătorie după școală. 
 • Care este poziția ta de angajare? Traducere. Tot ce traduc, eu citesc fraza respectiva si traduc ideea de baza. Răspunsul este din cehă in slovacă, la nivel profesionist desigur.
 • Unde pot vedea clienții rezultatele muncii tale? În plus față de traducerile întregului e-shop, produse, articole si altele, uneori ma asez si în spatele camerei atunci cand filmăm Different TV, ale cărui părți încerc să le tai si sa le pun impreuna intr-un context gandit de echipa. Fac acest lucru seara, dupa scoala, sau dupa munca, noaptea, sau in week-end, incerc sa imi fac timp pentru toate in viata mea agitata de student.
  Părțile individuale pot fi vizionate atât pe canalele YouTube, cât și pe canalele YouTube.
 • Cum arată biroul tau? Din moment ce am specificat ca sunt încă studenta, locul de muncă stabil, adica biroul il vizitez ocazional, o data până la de două ori pe săptămână. in timpul liber, incerc sa ma dedic si actitatilor care tin de ceea ce studiez, artei, actitatilor creative. Si, da, arta se studiaza si ea! Si, da, la facultate! :)) Mai gatesc din cand in cand, insa incerc, pentru siguranta, sa ma tin departe de neplaceri si accidentari... de accidentarea celui care gusta, desigur...
 • După muncă, distracție. Ce faci in timpul liber? Unde te relaxezi? Când nu sunt rănită și sunt mobilă, imi place sa merg în natură, sa fac drumeții, sa imi iau rolele sau bicicleta, sa ma catar pe zidul de alpinism, de unde cad, sa sa pot ulterior "taia" video-urile din spital. În plus față de activitățile fizice sportive putin mai periculoase, desfasor si activități mai puțin periculoase, crative, care tin de domeniul pe care il studiez. Si, da, arta se studiaza. Da, la facultate! :)) Uneori mai gatesc, insa pentru binele... altora, mai bine ma tin deoparte uneori de astfel de experimente.
 • În ce stil vestimentar te simți cel mai bine? "Stilul meu vestimentar" este destul de simplu, minimalist, nu-mi place sa combin multe culori, și nu-mi place prea multă "sălbăticie", acest lucru vizual vorbind. Cred că arta este suficient de "wild" ca sa mai arat si eu ca opera lui Picasso. Și cum o persoana care studiaza arta  este într-o zi de carbon, a doua zi murdara de la culori, a treia zi de clei si lipici, a patra de ipsos și a cincea are degetele tăiate, este practic imposibil să te îmbraci ca o prințesă. Pentru ca o prințesa cu degetele colorate, taiate sau lipicioase nu ar arata tocmai logic, nu-i asa?
 • Ai branduri preferate? Pentru ca nu port tocuri și fuste, prietenii mei de zi cu zi sunt tenisii, prefer brandul Converse, pantalonii lungi simpli și pulovere minimaliste, tricouri sau hanorace, multe dintre ele le gasesc la brandurile Scotch&SodaDeha sau Tommy Hilfiger.

Stilul inimii mele

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?