TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Rucsac în loc de geantă - o tendință care dă verde și fizioterapeuților

  09. 04. 2018      Din lumea modei

Partenerul țipă în tine că tot crezi că ai o paradă? De data asta vei avea un as în mânecă! Cu tendința de rucsaci elegant, vă ușurați spatele! Și astfel ar trebui să fiți lăudați pentru noua piesă din colecție, nu să fiți certați!

Despre ce vom vorbi, geanta femeii se ascunde adesea mai mult decât cortul magic din Harry Potter. Ca dovadă, trebuie doar să țineți un prieten sau soțul dvs. câteva secunde și apoi, oribil, "dacă trageți cărămizi", este clar că se ascunde mai mult decât indispensabilul trei portofel, cheie, telefon .

Pe umerii noștri purtăm adesea jurnale, cataloage, cărți, reviste, cumpărături, notebook-uri, haine de schimb, cosmetice sau cosmetice. Greutatea este în creștere și durerea din spate, coloana vertebrală și umeri. Așa că tendința rucsacurilor nu numai că a fost salutată ca o schimbare pozitivă în domeniul accesoriilor de modă, dar și din punct de vedere al sănătății. Credeți că chiar și ortopedul sau fizioterapeutul va fi încântat să vă vadă cu un rucsac în loc de o geantă de mână pe un umăr până când veți merge din nou să vă plângeți de durerea pe care o facem noi femeile de la noi înșine.

Și pentru că rucsacile nu au ajuns încă la gustul tuturor doamnelor, fetelor, femeilor, vom încerca să dovedim că merită cu adevărat! Cu mult timp în urmă, nu se vorbește despre îmbrăcăminte sport, forme inestetice sau combinații de culori de neegalat. Cursul oferă rucsaci care uimi cu designul jucăuș, imaginativitatea și eleganța.

Simplitatea este frumusețea! Acest lucru este dovedit de rucsacul Desigual într-o combinație fină, feminină, de roz și aur. Se va adăuga la orice tinuă, sportivă, casuală sau elegantă, și adaugă valoarea corectă a romantismului și originalității.

Rucsac desigual

Există un copil în tine care se uită la rucsacul tău cu puțină jucărie și prospețime? Apoi urmați marca Anekke și nu veți regreta. Rucsacurile Anekke în diferite dimensiuni și modele romantice sunt accesorii ideale pentru fiecare zi.

Rucsac Anekke

Vara vine, deci există un festival de muzică, o petrecere pe plajă, o excursie sau o vacanță. În aventura de vară, du-te cu acest rucsac Desigual în stil chioșcic, vei fi o practică și vei deveni un partener.

Rucsac colorat desigual

Nu uitați că rucsacul lui Tommy Hilfiger este o atracție de lux și eleganță. Combinațiile de culori decente, fitingurile de aur și designul uluitor îl fac completate cu costume elegante atât pentru întâlnirile de lucru cât și pentru cele romantice.

rucsac Tommy Hilfiger

Deci, nu vă faceți griji cu privire la schimbări și păstrați genți de mână în partea de jos a dulapului! Du-te la rucsaci care se deplasează lumea modei!

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii