Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 13 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Rucsacuri. O tendință care nu se oprește.

  %20. %02. %2020      Din lumea modei

De asemenea, lăsați geanta de mână anterior preferată pe partea inferioară a dulapului, deoarece accesoriul dvs. cel mai recent este un rucsac de data asta? Nu? Atunci citește și cu siguranță va fi!

Rucsacul se bucură de popularitatea sa de mai multe sezoane și nu se va întoarce. Și nu contează dacă îl priviți din punct de vedere practic sau pur moda. Este un add-on pe care nu trebuie să-l pierdeți în colecție. Te vei încânta pe tine și pe ortopedul tău, pentru că despre ceea ce vom vorbi, rucsacul nu-ți încărcă spatele ca o poșetă cu fermoar și, dacă, cel puțin egal, și îți inspiră și împrejurimile.

Acum alege doar cea potrivită pentru tine, personalitatea ta, stilul tău. Mare, mic, elegant, sport, romantic, fabulos, pentru a lucra sau pentru a călători? Totul pentru tine.

Rucsacuri sofisticate Desigual

Desigual nu este vorba doar despre motive jucăușe colorate pe care nu le veți lipsi în mulțime. În cadrul acestui fenomen spaniol, veți găsi tipuri de rucsacuri și mai elegante , cu broderiile preferate, pe care le puteți purta și pe rochii, fuste sau ținute subtil tunse, a căror atingere doriți să le subliniați.

Rucsacuri de basm Santoro și rucsacuri romantice Anekke

Rucsac Xiss nu numai pentru călătorii


Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?