Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 3 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Rujul metalic Dermacol, cadou pentru achiziția dvs. Cumparati cadourile din timp!

  %04. %11. %2019      Din lumea modei

Si este aici. Ora cadourilor.

Crăciunul se apropie cu acceasi viteză, cu care dispar dulciurile preferate din farfurie. Și așa este timpul să începeți să vă întrebați ce veti pune sub brad. Nu lăsati pentru ultima clipă, noi va oferim sfaturi pentru cadouri minunate pentru cei dragi. Și pentru ca nici tu, Moș Crăciun, sa nu iesi in pierdere, avem si pentru tine un cadou!

Frumosul ruj metalic Dermacolpe care îl adăugăm la fiecare comandă de peste 280 Lei, va încânta orice femeie, d-soara, doamnă. Și nu contează dacă sunteti direct cumpărător, sau doar il primiti.

Rujul Dermacol ca cadou

Brandul Dermacol infrumuseteaza femeile din 1966, si aproximativ trei ani mai târziu, licenta lor a fost vânduta la Hollywood, unde machiajul lor unic a înfrumusețat stelele lumii filmului. Acum, si dvs va puteti simti ca o stea pe marele ecran. 

Rujul Dermacol lichid încărcat cu pigmenți metalici învaluie buzele cu o culoare bogată, și un luciu strălucitor. Aplicarea ușoară și strălucirea înaltă și de lungă durată asigură satisfacția, și aspectul perfect. Textura cremoasă extrem de opacă, ambalată cu pigmenți metalici, va luminează buzele. Il puteti purta pe buze singur, sau într-un strat subțire peste orice ruj, pentru un efect mai intens și mai distinctiv.

Și pentru a preveni ca toate femeile să aibă aceleași „zâmbete”, rujul Dermacol este în 4 nuanțe diferite. Așa că alegeți, faceți cumpărături, și obțineți un cadou, pentru dvs, sau pentru cineva drag.

Acum, la fiecare comandă de peste 280 Lei, veți primi cadou acest ruj de buze metalic Dermacol. 

Spuneti-i Moșului, cadourile sunt pregatite la noi!

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?