Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 31 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

saboți

  %12. %07. %2019      Din lumea modei

Primăvara și vara sunt timpul perfect pentru înfundarea. Ne place papucii, pentru că este ușor de pus pe ele și chiar mai ușor să se rostogolească. V-ați întrerupt de mai multe ori? În acest fel, unii ar putea să nu știe ce înseamnă asta. Să explicăm asta. pentru că suntem eshop de modă, așa că am vrut să ne oprim.

Croșete Crocs

Papuci sunt, în conformitate cu cele mai multe, toate pantofii care sunt alunecate. În mod logic. Noi îi numim papuci la Different. Ei bine, ce se înfundă în acest an. Desigur papuci de glisare , fără acelea pe care nu ar trebui să le aveți în vară. Deoarece nu numai că sunt "în", ci sunt în general confortabili și potriviți pentru tot.

Apoi, papucii pot fi de asemenea plasați printre cârpe, iar papucii Crocs din material special și ultra-ușor Croslite , cu branț interior ortopedic în formă orizontală , care are și puncte de masaj, sunt în mod clar incluse. Pălării tipice pot fi considerate crocske clasice perforate, care în urmă cu câțiva ani au orbit lumea și care încă mai iubesc și urăsc întreaga societate.

În plus, nu intrați în papuci sau papuci de la Calvin Klein sau Tommy Hilfiger . Puteți alege dintr-o varietate de culori și modele. Puteți chiar să vă conectați cu jumătatea dvs. prețioasă.

încurcă Calvin Klein

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?