+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Scotch&Soda - noua colectie FW16, care iti taie respiratia

  23. 08. 2016      Din lumea modei

Marca Scotch&Soda probabil nu mai are nevoie de nici o introducere. Iubitorii de produse de înaltă calitate, și piese elegante, cu siguranță o cunosc. Dar totusi, vom incerca in continuare sa va  reîmprospătam memoria, și sa vă reamintim despre ce este acest brand de moda.

Brandul Scotch&Soda vine din Olanda. Lansat in 2001, designerii si-au unit mintile si au creat un brand distinctiv de îmbrăcăminte pentru bărbați, care combina stilul de epocă, vintage, cu elemente contemporane. Modelele Scotch&Soda curând au devenit sinonim cu cea mai înaltă calitate, si cu atentia pentru detaliu. În curând, brandul a început să creeze si îmbrăcăminte pentru femei. Colectia pentru femei Maison Scotch deja de cativa ani cucereste piața modei. Brandul detine haine, dar si accesorii.

Am putea spune că motto-ul lor este " In simplitate sta frumusețea", pentru ca modelele propuse de ei  sunt elegante, simple, și fără vârstă. Marele avantaj al brandului este că poate fi usor de combinat. Colecția din acest an pentru toamna si iarna este uimitoare, dar judecati singuri ...;)

Colectia de bărbați în acest an este foarte reușita, cu croieli simple, combinatii de motive interesante în culori elegante, și foarte bun gust. Veti gasi atat piese elegante, dar si sport, si in continuare va vom prezenta  câteva dintre ele.

Colectia pentru femei este absolut fermecătoare, de la tricouri oversize, pulovere sau blugi cu pete, anul acesta  brandul este un top absolut. Combinatia de denim nu dezamăgește niciodată. Din nou, veți găsi si piese elegante, dar si sport.

Bineînțelesnu trebuie să uităm de accesorii, care în acest an au un mare succes. Marca Scotch&Soda ofera accesorii atat pentru barbati,  cat si pentru femei.

A fost doar o mica prezentare a ceea ce ofera actuala colectie, speram ca va place la fel de mult ca si noua ...;)

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii