Black Friday! 15% REDUCERE cu codul BLACKSe termina la 90 ore 5 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

SEMINTA FASHION ÎN NOUA COLECȚIE DE TOANĂ / Iarnă 2019

  09. 09. 2019      Different TV CZ / SK

 

De curând am folosit ultimele zile călduroase și însorite pentru a crea un nou model FASHION SHOW sau prezentarea noastră de modă. Motivul este simplu ... Am vrut să vă prezentăm vești care au meritat din nou ceva special. De aceea am mers într-un parc din apropiere. Au găsit o cale pietroasă ca un basm și înainte de a putea spune COLECȚII NOI, am terminat.

Noul videoclip al televiziunii noastre Diferite este plin de lucruri magice. Desene neobișnuite, culori și, de asemenea, o mare surpriză. Pe lângă brandurile tradiționale precum Calvin Klein, Converse, Anekke și Desigual, veți fi introdus în noul brand SIMPO. Detaliile nu vor fi dezvăluite în totalitate, dar avem câteva piese pe web. Dar atenție, sunt acolo de ceva vreme. Așadar, nu ezitați să le consultați. Merită!

Încercăm mereu să vă aducem ceva nou și neconvențional. Credem că anul acesta am reușit. Ne bucurăm mereu de filmare și, cel mai mult, ne bucurăm că vă putem arăta mereu cele mai recente.

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii