Lichidarile de Moda au Inceput!Lichidarile de Moda au InceputIndragostiti-va
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Sezonul costumelor de baie 2017

  26. 05. 2017      Din lumea modei

Sezonul costumelor de baie este aici. Perioada pentru care ne-am pregătit din greu pana acum, facand sport. Am reusit, dar mai există un lucru pe care trebuie sa-l punem la punct: costumele de baie. Concediul bate la ușa, iar noi pur si simplu avem nevoie de un costum de baie nou, pentru ca cel de anul trecut nu a rezistat decat la cateva zile in apa. Să vedem ce costume de baie se poarta in acest sezon. 

Calvin Klein

Printre must-have-uri sunt clar costumele de baie Calvin Klein. Calvin Klein creeaza costume de baie atemporale, ceea ce inseamna ca, dupa un sezon, sigur nu va iesi din moda. Oferă taieturi asimetrice, precum și clasice, culori îndrăznețe, dar și universale. O noutate a acestui an sunt costumele de baie împodobite cu elastic distinctiv, care este separat de întreg. Arata absolut grozav pe corp.

Calvin Klein

Diesel

Costume de baie originale oferă si brandul Diesel, modele colorate, elemente tropicale, sau design din denim, toate fac parte din această colecție atemporala. Gasiti modele diferite, perfecte pentru fiecare silueta, si o varietate mare.

Costume de baie Diesel

Desigual

Modele de lux pot fi de asemenea găsite si la brandul Desigual, care în această colecție prezinta costume de baie minunate,  2 în 1, economisiti astfel mai mult spațiu în bagaj, atunci când ambalati pentru vacanta.

Costume de baie Desigual

Costume de baie de barbati

Domnii pot de asemenea alege imediat, de la doua branduri - Calvin Klein, și Diesel. Costumele de baie pentru bărbați Calvin Klein sub formă de sorturi, în culori universale, sunt potrivite si ca pantaloni scurți, pentru imbracamintea casual. Acest lucru se poate spune si despre cei de la Diesel. Diesel prezintă costume de baie in diverse lungimi si modele, pentru barbati. 

slip

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii