+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Tip outfit Nr.19

  15. 03. 2018      Recomandari Outfit

Martie, soare si haine subtiri! Asa se spune, si asa si este, nu? Imediat cum apar primele raze ale soarelui, scoatem hainele subtiri, ne evaluam garderoba, si incepem sa comandam altele noi, potrivite pentru un nou an, pentru o noua primavara. Astfel, si noi suntme pregatiti cu un outfit de primavara, pe care dorim sa vi-l prezentam. 

Am combinat brandurile Deha și Desigual destul de simplu, dar am creat o tinuta originala. Am ales un tricou minunat confortabil Deha de culoare verzuie, care combină materiale, este uimitor de confortabil, ușor, și foarte placut pe corp. Tricoului i-am ales, de asemenea, pantaloni ușori și confortabili, care se potrivesc perfect ca si culoare. Acestia sunt confortabili, intr-o taietura lejera, si se potrivesc tuturor tipurilor de siluete.

Intreaga tinuta a fost completata fabulos cu sandale cu platforma Desigual, care sunt, de asemenea, multifuncționale! Bretele sunt detașabile, astfel ca sunt de fapt 2in1. Bretelele pot fi modificate în funcție de starea de spirit, sau de tinuta! E minunat, nu-i așa?

deha

pantofi Desigual

Mai multa inspirație puteti găsi noul nostru video pentru un outfit de primăvară!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii