Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Tip outfit nr.10

  09. 10. 2017      Recomandari Outfit

In urmatoarea parte a seriei noastre de sfaturi de outfit, va vom ajuta, inspirandu-va, cum sa ne îmbracam la ocazii formale elegant, original, și confortabil. Indiferent dacă aveți un loc de muncă care necesită un dresscode formal, sau daca mergeti la teatru (nu ne gandim chiar la opera) sau pur si simplu va place acest stil si pentru o purtare casual, sunteți la adresa corectă. Să ne imaginăm piesele pe care le-am combinat o tinuta complet atemporal.

Fusta, top si pulover, formează o bază solidă. Toate cele trei piese menționate sunt selectate de la un singur brand - Desigual. Design-ul și lucratura sofisticata a fustei gri din denim Desigualcu broderie cusuta cu fir argintiu. Fusta este mai lunga, se extinde chiar deasupra genunchiului, si are talie mai inalta. Am ascuns în fusta un top alb Desigual, caruia i-am ascuns modelul romantic, dar il puteti lasa si pe deasupra. 

Intreaga tinuta a fost suplimentata cu pulover negru cu argintiu, de lux, într-un design asimetric. Puloverul este perfect, închiderea lui neobișnuită, cu fermoar la umăr, este foarte imaginativa, și datorită lui, puteți purta puloverul in mai multe feluri. Am obtinut o asortare perfecta cu geanta crossbody de la Calvin Kleinneagra, cu accesorii argintii. Geanta se asorteaza perfect tinutei. Și oriunde ati merge, nu uitati sa fiti differente! ;) 

pulover femei Desigual lui

Desigual vesta

Desigual fusta

geantă de mână Calvin Klein

 

O altă sursă de inspirație puteți obtine din clipul video ...;)

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii