Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Sfat outfit nr.11

  24. 10. 2017      Recomandari Outfit

Aveti o întâlnire importantă, și din nou nu aveti ce purta, chiar dacă dulapul vostru se rupe de atatea haine? Nu va faceti griji, avem noi un sfat de outfit! Fie că mergeti sau nu la o intalnire importanta, ar trebui să știți, doamnelor, că haina schimba un om, la propriu, și că barbatii iubesc femeile in rochii, iar noi, femeile, iubim rochiile. Atunci, acest articol este despre rochii. Si despre brandul Desigual. Să aruncăm o privire.

Dar nu sunt rochii obisnuite, sunt rochii fermecate, chiar de catre Desigual. Abracadabra!... va prezentam un outfit perfect, atent creat pana in detaliu, si perfect asortat.. Aceasta rochie de dama Desigual se potriveste perfect cu aceasta geantă multifuncțională Desigual.

Pentru că dacă va achizitionati aceasta geanta, o obtineti pe a doua gratis! Atenție, insa, la figurat. Este multifuncționala aceasta geantă, ceea ce înseamnă că, în loc una, aveti de de fapt două, și chiar se merita. Este suficient sa o intoarceti pe cealalta parte, si veti avea imediat o temă diferită, și totusi, același design. Ambele motive se potrivesc perfect la rochie, unul este luminos, celălalt intunecat. Geanta are clapa functionala, pe fiecare parte, sub care se gaseste acelasi spatiu. Geanta poate fi purtata ca un plic, iar după atașarea bretelor reglabile, ca un crossbody. 

Și rochia? Ei bine, aceasta rochie nu are defect! Este realizata din material gros, de înaltă calitate, scopul fiind sa arate burta si fundul mai mici. Mânecile trei sferturi și spatele decupat. Este superba, este genul de rochie pe acer si-o poate permite fiecare d-soara sau d-na, indiferent de vârstă și statut, pentru ca subliniaza punctele forte.

Inspirati-va si din video-ul nostru.

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii