+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Tip outfit nr.13

  08. 12. 2017      Recomandari Outfit

Chiar si acasa putem fi niste doamne si d-soare elegante, sexy, minunate! Si pentru ca stim ca tuturor ne place sa fim atrgatoare si sexy, am pregătit pentru dvs o mică surpriză. Am filmat un video cu un tip de outfit pentru acasa, exact asa cum va doriti! Fie că sunteți în baie, în living sau in dormitor, veti fi vedeta acasă, și jumătatea nu isi va putea lua ochii de la dvs! Punem pariu? ;)

În acest articol vom combina niste piese care vi s-ar potrivi foarte bine. Intreaga tinuta combina brandurile Desigual si Emu. Am ales de la Desigual perfectul și funcționalul halat de baie Desigual, în design luminos, decorat cu motive colorate. Deși este din material frote, este extrem de plăcut și confortabil. Chiar ne gândim ca nu veti mai dori sa iesiti din el.

O altă parte a acestui outift este cămașa de noapte Desigual. Este frumoasa, confortabila, și sexy. Are o tăietură interesant și este realizat din material fin. Sexy dantelă oferă vână și interesant taie din nou de lux. Pe jos am pus pe o minunată și de calitate perfectă papuci Emu . Papuci de casă sunt realizate din lână autentice, astfel controlul temperaturii. În timpul iernii ei au picioarele nu zábst cu siguranță în vara în ele contrar, nu transpira. Este ideal dacă doriți să le poarte picioarele goale, salvați-l pentru consum și șosete.

Și, din moment ce acasă despre geantă de mână ai transporta un maxim pe ea te uiti asa ca am decis să aleagă un alt tip de accesoriu de moda, care potrivit în special pentru iubitorii de cafea și ceai. Este colorat, elegant și halbă practice Păstrați Cupa, realizate din materiale reciclabile, din plastic , care va ține băutura se încălzească până la 30 de minute mai mult decât o ceașcă obișnuită. Păstrați Cupa produce mai multe dimensiuni de cupe, poate fi în siguranță mașina de spălat vase, de căldură în cuptorul cu microunde și se potrivește în plus , în cele mai multe capete de pressovačů. Deci, ce spui? Tu du-te în ea?

halat de baie femei Desigual lui

nightdress Desigual

papuci UEM

Păstrați Cupa

 

Fii inspirat de vârful nostru video pe un costum de casă!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii