Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Sfat tinuta nr.14

  02. 01. 2018      Recomandari Outfit

Nu este la fel de rece ca iarna! Iarna pentru că putem îndulci nu numai frumoase vacanța de iarnă în munți, în căldura șemineului trosnituri în spatele lor sau de atmosfera de Crăciun, dar mai ales de căldura o rochie bună, astfel încât cea mai mare parte nu am fost rece. Mulți dintre noi nu le place să iarna doar pentru că ei simt că trebuie să poarte haine necuviincioase, stratificat, care se simte ca un urs polar. Și așa că avem un mare sfat pentru iarna, costum elegant , în care vă simțiți confortabil și rece.

Ca și poate că ne-am întotdeauna atunci când aleg acest costumele simple de branduri combinate, nu am fost frică de culoare sau nu ne-a fost frică, dar am păstrat stilul de iarnă. Așa că am ales piesele de culoare albastru și gri deschis , care îmbină împreună fantastic.

Am ales un foarte asimetric devenind brand de top Desigual , de lux și complet confortabil sacou Deha pe care am adaugat un blugi elastic confortabil de la marca Scotch & Soda . Pe jos am ales, cum altfel decât cald cizme Emu care regleaza temperatura si care pot purta de la iarna la primavara.

Botine sunt tăiate și design denim în design albastru deschis. Ținuta am adăugat pungă Calvin Klein , care ar fi , în paradis geanta ta nu dor, și el ușor de potrivire la orice tinuta divers colorate.

jacheta Deha

gri tricou Desigual

Blugi Scotch și Soda

cizme denim Emu

geantă de mână Calvin Klein

Mai multe inspirație cu vârful pentru tinuta puteți găsi în videoclipul nostru!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii