Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

TIP outfit nr.17

  28. 02. 2018      Recomandari Outfit

Primăvara se apropie încetdar sigur, si noile colectii de la brandurile voastre preferate sunt deja in depozitul nostru. Asadar, astazi va inspiram cu o tinuta de primăvară.

Combinația noastra preferata de culori este astazi tricolorul - albastru, alb și roșu, cu care pur si simplu nu puteti gresi. Le vine bine londelor, roscatelor, si brunetelor.

Baza acestui outfit este rochia Desigual in nuanta navy/albastru inchis, care la prima vedere nici nu ati zice ca este Desigual. Rochia in albastru inchis este decorata cu detalii albe și roșii, si o puteti anima si mai mult cu o jachetă interesantă și atipică din denim de la Desigual, de asemenea în roșu și alb, iar tot outfit-ul se combina cu adidașii Tommy Hilfiger cu o platformă mai mare, și stele roșii-albastre.

Gentuta superba albastru inchis de la Tommy Hilfiger este doar cireasa de pe tort, și o alegere evidentă pentru a sublinia impresia de ansamblu a tinutei. Acest outfit nu oboseste, are un aspect de lux, si, in plus, taieturile va  evidențiaza avantajele siluetei, si va ascund defectele. Outfit-ul si-l poate permite orice fată sau femeie, indiferent de vârstă.

roșu sacou Desigual

întuneric rochie albastru Desigual

adidași Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger geantă de mână

Mai multa inspirație găsiti în video de mai jos, TIP oufit nr.17

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii