Gasiti iepurasul cu codul pentru o reducere de 20%Gasiti iepurasul + 20% reducereO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Sfat tinuta nr.18

  07. 03. 2018      Recomandari Outfit

Tinuta ideala pentru petrecerea timpului liber, într-o atmosferă relaxantă, la școală, sau la locul de muncă, avem următoarea serie preferata din Sfaturi de outfit, pentru o astfel de tinuta. Stai comod, si lasa-te inspirata! De data aceasta va fi vorba despre o combinație de branduri, culori trendy, si pantofi confortabili, cu care nu va trebui să va fie rușine.

Pentru acest episod am ales o tinuta care combina brandurile Deha, Desigual și Emu. Am combinat culoarea distinctiva galben, negru și bronz, diverse materiale - satin, bumbac și piele, si le-am asortat perfect. Colantilor confortabili și populari Desigual în negru, cu model decent pe picior, le-am adăugat un top vizibil de la brandul italian Deha, care stie sa atraga atentia.

In partea de jos, am ales unicii mocasini Emu, din piele si lana de oaie autentice, într-un design bronz , care pot fi purtati la absolut orice. Acesti mocasini sunt alegerea ideala si pentru trecerea de la iarnă la vară. Sunt caldurosi, dar josi, dezgolesc gleznele, si le pregatesc pentru caldura verii.

maieu Deha

jambiere negre Desigual

mocasini din bronz Emu

Mai multa inspirație puteti găsi în serialul nostru, pentru idei de outfit pentru petrecerea timpului liber!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii