Perie ionica pentru par, cadou la comanda de peste 470 LeiPerie cadou la comanda de peste 470 LeiO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Sfat tinuta nr.5

  17. 08. 2017      Recomandari Outfit

Festivalul de sezon este în plină desfășurare. Ne place festivaluri, festivaluri, de călătorie în jurul valorii, pentru că pentru ei să aibă efect ,, sinele nostru. „Nu doar muzica, sau natura creativa, dar , de asemenea , personalitatea noastră și mai ales stilul nostru. În ceea ce privește costumele, festivalul ne se pot bucura cu adevărat. Și așa pentru tine avem o mare sfat, ca festivalul ,, vyfiknout“.

Deci, câteva sfaturi pentru a începe: Nu vă fie teamă de culoare, combina tag-urile și purtați-l, cum te simți minunat. Am combinat cele trei mari branduri - Fornarina, Scotch & Soda , Tommy Hilfiger. Am ales o culoare simplă care se potrivește perfect împreună și nu ne-a fost frică să strălucească folosind accesorii metalice.

Am ales o rochie Fornarina într - un stil de rock. Puteți rochie să poarte singur sau cu blugi legínům. Ele sunt căptușite cu franjuri, care este absolut ,, în „și le încadrează atât accesorii elegante și sportive. De aceea , am ales pungă imaginativă Scotch & Soda în design de bronz metalic și slip-on - uri de marca Tommy Hilfiger , de asemenea , în nuanțe metalice.

Ținuta este să se uite modest, devenind plus uimitor de confortabil. Fie ca mergi la un concert rock sau sportiv week-end, terminat cu o petrecere decentă, cu siguranță strălucească în acest costum ieftin, dar elegant.

rochie Fornarina

Handbag Scotch și Soda

Slip-on Tommy Hilfiger

Pentru mai multe inspirație, puteți desena pe videoclipul nostru :)

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii