Perie ionica pentru par, cadou la comanda de peste 470 LeiPerie cadou la comanda de peste 470 LeiO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Sfat tinuta nr.6

  21. 08. 2017      Recomandari Outfit

Vara nu este terminat încă! Prin urmare, avem inspirație pentru costumele șorțuleț de vară în nuanțe sălbatice și modele interesante. Vorbirea este un brand inovator rânjind din Spania , care provine din Insulele Canare. Brandul este cunoscut pentru piese viu colorate si modele spirituale. De exemplu, rochie tematice living, bar și grădini de flori ,, cu siguranță nu este normal. „Și dacă ești nici măcar ,, normale“ sunt potrivite pentru tine cu gust de nucă.

Rochie rânjind din Spania sunt doar mari. Puteți alege dintr-o gamă largă. Befits fiecare tip. Ei au stiluri diferite si lungimi pentru a le găsi în orice diva de moda. Fiecare piesă este de obicei reglat unele dantelă, paiete, pietre sau perle, ceea ce le conferă un fler proaspăt și cu siguranță doar neokoukají.

În acest stil puteți merge la o dată, la școală, la locul de muncă, în vacanță sau doar în cazul în care doriți. Categoric oriunde în ele să strălucească. Dacă credeți că marca rânjind din Spania ar putea fi reținut, deci cu siguranta nu. Acesta a fost, este și va fi întotdeauna sălbatic.

rochie rânjind din Spania

rochie rânjind din Spania

rochie rânjind din Spania

rochie rânjind din Spania

rochie rânjind din Spania

De asemenea , puteți inspira videoclipul nostru outfitovým .. :-)

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii