+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Sfat tinuta nr.8

  26. 09. 2017      Recomandari Outfit

Și există o altă parte la tinuta sfat. De data aceasta ne vom concentra pe activități de petrecere a timpului liber, cum ar fi mersul pe jos, excursii, turism, minigolf, și alte week - end off. Și de aceea am ales un costum foarte elegant și cel mai confortabil în întregime din Deha de brand.

Moda marca Deha este un brand italian care reprezintă biți total minunat, manopera de calitate, elegant, originale, atemporal si cel mai incredibil de confortabil. Aceste atribute sunt o mulțime, dar ele sunt justificate. Deha , de fapt , inspirat de dansatori locali, astfel încât vă puteți imagina reducerile de reparații interesante, combinații neobișnuite de materiale, și mai ales piese care pot permite , probabil , orice femeie, indiferent de vârstă și de statură.

Așa că am ales acest elegant hanorac Deha în antracit și aur, elemente metalice. Tricoul are un unic, inserții transparente pe partea din spate. Forfecare are un guler în formă de spate și mai atipică. Am adăugat pantaloni Bluză în același design. Ambele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să această investiție într-adevăr se amortizează. Intreaga tinuta, am adăugat piese din spaniolă marca Desigual . De exemplu, imitație de piele rucsac elegant, în negru, de asemenea, cu elemente metalice de aur.

națiuni din sud, deoarece ei știu cum să combine de calitate, stil și confort, și nu ne-a fost frică să armonizeze ambele branduri împreună și judecătorul rezultat pentru tine.

 

hanorac Deha

treningul Deha

rucsac negru Desigual

În cazul în care pentru a merge în acest costum? Fii inspirat de videoclipul nostru are nevoie!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii