Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Tip outfit nr.9

  04. 10. 2017      Recomandari Outfit

La școală, la locul de muncă, sau pur și simplu astfel oriunde unde doriti să puteți merge într-un outfit relaxa, cu totii ne dorim sa avem stil, si sa aratam chic. Șipentru că de multe ori nu este ușor sa alegem o astfel de tinuta, avem o sugestie pentru voi. Mergeti la prânz, sau intr-o excursie, int-o tinuta originala, de la brandul Desigual. Să o si vedem în detaliu.

Tăieturile oversize sunt un must have in acest sezon, si cred ca arata foarte bine pe oricine, în combinație cu piese mulate pe corp. Fie ca alegeti un top strâmt și pantaloni supradimensionati, sau blugi skinny, plus top oversize, este alegerea potrivita. Noi asta am ales. Pulover de dama Desigual oversize, in negru de bază, cu un imens motiv floral si gluga, in combinatie cu blugi slim Desigual numiti, nu degeaba, "second skin". 

Intreaga tinuta a fost completata de geanta de dama Desigual, de lux, care detine tonuri de culoare, si elemente aurii. In picioare, am ales preferatii balerini de dama Melissa, care se potrivesc la orice. Acest outfit si-l poate permite orice tanara sau doamna, indiferent de varsta, sau de statutul social. 

Desigual Jersey

blugi Desigual

geantă de mână Desigual

Mai multa inspirație obtineti din video-ul nostru...;)

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii