Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 125 ore 21 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

SFATURI PENTRU CADOURI DE CRĂCIUN

  21. 11. 2018      Different TV CZ / SK

>

GIFT TIPS

>

Se apropie încet-încet Crăciunul, așa că am adunat câteva sfaturi pentru Cadoul de Crăciun 2018.

Crăciunul este despre pace, liniște și seninătate, dar ni se pare că nu a fost chiar așa în ultimii ani. Oamenii au asociat Crăciunul cu stresul și cu faptul că nu știu ce să cumpere pentru cine.De aceea, există un nou episod din Different TV care vă va inspira. Sau cel puțin noi o facem. De câte ori nu știm, căutăm inspirație și întotdeauna o găsim.

Pentru cei care ne cunosc de ceva vreme, nu trebuie să vă mai spunem ce cadouri frumoase oferă e-shop-ul nostru. Pentru cei care nu știu, iată o mică listă.

Ce puteți găsi pe Different

 • Șosete sau cadouri moi.
  Mulți dintre noi se gândesc la șosete, dar atenție! În ziua de azi, chiar mi-aș dori să am câteva. Șosete Happy Socks, Xpoos sau, de asemenea, șosete Calvin Klein. Vohohou!
 • EKO sau eco-friendly.
  Sunt cadouri ecologice și prietenoase cu mediul. Cănile KeppCup sunt unul dintre cele mai mari succese.
 • Hardware sau cadouri durabile.
  Nu sunt doar cadouri pentru băieți sau pentru cei care fac bricolaj. Prin tipi duri, preferăm să ne gândim la un lucru care este mai dur decât bumbacul. Poate fi vorba de diverse obiecte de mobilier de casă. De exemplu, prietenul nostru Buddha.
 • Parade sau piese de modă cool.
  Aceste cadouri sunt luate de cele mai multe ori ca accesorii de modă. Puteți găsi o mulțime de ele aici, dar aveți grijă! Sunt o duzină de monede de 10 cenți.

Și dacă mai sunt și alte tipuri, nu ezitați să ne scrieți. Am fi bucuroși să ne extindem lista cu mai multe dintre descoperirile dumneavoastră. Ei bine, ce facem acum? După filmuleț, nu ezitați nici un moment să vizitați magazinul nostru. Credem că nu numai că veți fi inspirați de noi, dar veți alege și cadouri de Crăciun pentru cartierul dvs. și pentru dvs.

Cele mai frumoase cadouri

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?