+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Si copiii iubesc Desigual

  16. 11. 2016      Din lumea modei

As vrea sa va spun o poveste.


Povestea este adevarata, si este despre o fetita de 12 ani, pe nume Iarina. O fetita cu multe pasiuni, dintre care cea mai mare este pictura. Adora culorile, iubeste sa se joce cu ele. Intr-una din vacantele petrecute impreuna cu familia, in 2013, fetita a vizitat Barcelona, oras care a fascinat-o. In plimbarile ei alaturi de familie, pe strazile animate ale Barcelonei, fetita a intrat intr-un magazin. Toate lucrurile de acolo erau ca si visele ei – frumos colorate.

Ar fi stat ore in sir sa admire ca la o expozitie amestecul vesel de culori jucause, care parca dansau impreuna, si se completau atat de bine. Nici nu retinuse numele magazinului, si nu a retinut nici macar cum se numea firma care a produs aceste minunatii.

La intoarcerea acasa, a dat cautare pe Google –“haine colorate”. Astfel, a aflat despre brandul Desigual, si a inceput sa viseze la el cum stia ea mai bine, cu pensula. A inceput sa picteze pe panza cercurile(mandalele) specifice acestei firme, in culorile vii, care ii stapaneau deja mintea si inima.


In anul urmator, in "saptamana altfel", a rugat-o pe doamna invatatoare sa ii permita sa tina ea ora de pictura, in curtea scolii, ora in care sa isi invete colegii sa "picteze Desigual". Doamna a fost de acord, iar fetita a cumparat panza si, pe paturi, pe iarba, impreuna cu colegii, a inceput sa le povesteasca despre ceea ce aflase ea de pe internet despre firma Desigual. Apoi le-a aratat modelele pe care le crease ea acasa. Le-a propus copiilor sa picteze si ei, fiecare cate un model.

Ora a fost plina de energie si veselie, de culoare si inspiratie. Iar acest lucru se vede in lucrarile lor, pe care vi le prezentam si noi, in imaginile de mai jos.


Dar dorinta fetitei de a avea haine inspirate de modelul Desigual, nu s-a oprit aici. Se uita mereu pe site-urile firmei, si se pierdea cu imaginatia in marea de culori, sperand ca poate odata o sa poata face si ea haine atat de expresive. Asa ca a inceput sa picteze chiar tot ce ii cadea in mana - cu acordul mamei, binenteles - blugii ei, ai mamei, rucsacul de scoala, tricourile ei si ale surorii sale.


Fetita continua si astazi sa viseze colorat, iar povestea nu se termina cu “am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa”, ci cu "Va urma"..

Ce am invatat de la Iarina? Ca fiecare dintre noi are nevoie de culoare in viata lui, in casa lui, pe hainele lui. Avem nevoie de veselie, de originalitate, avem nevoie sa ne permitem sa visam.. in culorile DESIGUAL!

Fiti Desigual, fiti Differenta! ;)

publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii