Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 32 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Stati acasă, cu stil

  %05. %11. %2020      Din lumea modei

Am auzit destul de des în ultima vreme „stați acasă”, nu credeți? Unii dintre noi primim cu bratele deschise timpul mai mult petrecut cu familia în confortul casei, alții se pot simți puțin prinși. Dar noi, "differenti", am decis să căutăm bucurie chiar și în lucrurile mărunte și să facem momentele petrecute acasă mai plăcute.

Ați văzut noiel pături pufoase Hip? Ne place să ne cuibarim în ele in timp ce vizionăm un film, sau doarcand lenevim acasa. De asemenea, veți găsi perne elegante sau chiar lenjerie de pat în același design. Dar exista riscul ridicat ca acestea toate să fie atât de frumoase, încat nu veti mai dori sa iesiti din casa!

Lumânările nu trebuie să lipsească cu siguranță pentru confortul casei! Flacăra aprinsă calmează, și parfumul  Woodwick evocă o atmosferă perfectă. În plus, fitilele lor se aud ca un foc în șemineu, care este cireasa de pe tortul relaxarii.

Vreti o ceașcă de cafea sau ceai? Bucurați-vă de el din drăguțele căni Anekke. 

Nu uitati de dvs însiva, adică de ceea ce purtati. Chiar și acasă, puteti alege o ținută de casă confortabilă, dar totuși la modă, în care să va odihniti bine, să faceti mișcare, să lucrati, și chiar să gătiti o delicatesă pentru cei dragi ;-)

Va simtiti deja mai bine acasă? Si noi, si adoram sa va ajutam in acest sens. Să ne bucurăm împreună cu diferite lucruri mici, cu toții, pentru a trece mai usor si placut peste aceasta perioada!

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?