TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Steaua în garderoba ta - hainele de dama Converse!

  16. 04. 2018      Din lumea modei

Steaua anima străzile.
Steaua atrage atenția.
Toată lumea o știe, toata lumea o vrea

Este steaua Converse, steaua mea, 

Care poate fi si a ta! 

Faptul că orice om are deja cel putin o pereche de pantofi Converse în raftul de pantofi, este cunoscut. Insa Converse este mai mult de atat. Creati-va o garderoba variata Converse, si un outfit de la inceput pana la sfarsit, cu brandul Converse! 

Va va atrage atenția cu siguranță hanoracul Conversecare are un confort și un design de neegalat. Indiferent dacă alegeți sa il purtati intr-un stil sportiv, cu colanti, sau intr-un stil mai feminin, ca o rochie sport, acest hanorac lung, intr-un design usor marmorat, cu pete, si inscriptia brandului, cu steaua nelipsita, este pur si simplu adorabil!

mikina Converse

Un tricou care arata bine pe corp, si pe care îl puteți imbraca oriunde, si oricând? Alegeti un tricou Converse, în orice combinație de culori, care va va insoti in toate excursiile si peripetiile zilnice, in zile normale, sau in cele extraordinare.

Converse tricou

Păstrați-va capul sub sapca! La tinuta, de asemenea, trebuie să potriviți accesoriile, și de unde să începeți, daca nu de la cap? O sapca stilata Converse nu se poarta doar la activitati sportive. Puteți, de asemenea, să o luați la un festival, sau la o plimbare prin oraș, cu jeansi, pantaloni scurti, sau chiar cu rochie. 

Converse cap

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii