Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 26 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Stelele Culito from Spain! Colecția toamna/iarna 2019 este aici!

  %05. %09. %2019      Din lumea modei

La fel ca Hollywood Walk of Fame, celebrități cunoscute și iubite de oameni din întreaga lume, asa au venit la eshop-ul nostru stelele. Culito fom Spain a numit modelele colecției toamna/iarna 2019 după celebrele cântărețe care, la fel ca rochiile, tricourile sau puloverele acestui brand, amețesc cu frumusețea, originalitatea și senzualitatea lor. Vrei să te simți ca o stea urcând pe scenă, culegând priviri admirative și aplauze măgulitoare? Atunci alege piese Culito fom Spania, și lumea îți va fi la picioare!

stars

De exemplu, încercați o rochie numită după frumusețea britanică - Adele. Carismatica, distinctiva și cu aspect minunat, la fel ca ea. Astfel de rochia Culito from Spain se va potrivi oricarei siluete, oricarui caracter puternic, și se va potrivi atat blondelor, brunetelor, cat si roșcatelor. Este mai lejera, decenta, si atrage prin gulerul si manecile, ca si tivul de jos - lucioase.

šaty Culito from Spain

O rochie incredibilă  - nerebela -  cu nume rebel. Amy Winehouse poate părea un pic complicata pentru unii dintre noi, dar rochia numita după ea, cu siguranță, nu are probleme. Tăietura ei vi se va potrivi ca o a doua piele, combinația de culori este subtilă, totuși, croiala imaginativă și decolteul de efect este cireasa de pe tort a acestui minunat produs.

šaty Culito

Puteti imbraca si rochia cu numele senzualei JLo, al iconicei Madonna, sau spanioloaica Evy Amaral, sau poate rafinata Janis Joplin. Produsele Culito from Spain va cuceresc cu senzualitatea lor, cu taieturile si motivele inedite, si prin culorile vii, temperamentale! 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?