+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Stilul Armata este încă pe curs?

  26. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

O dată am purtat o mulțime de stil armată - pantaloni de camuflaj, știfturi și piroane, etc Acum am sortat prin dulap și a găsit aceste comori pe partea de jos. Îmi pare rău, dar lucrurile arunca în aer, pentru că eu sunt încă ședinței. Crezi că încă mai poartă.


Eva Negru

Raspuns

Dragă Eva,

Stilul armată purtat încă, este un stil care nu iese din moda, precum și combinația alb-negru. Stilul armată care se află la zenit s-ar putea gândi doar pentru că s-ar putea deplasa până la alte stiluri. Ne plac lucrurile care sunt diferite, și stilul armata este cu siguranță, și chiar dacă armata stil distractiv pentru noi vom da undă verde.

S - ar putea fi în valoare chiar și faptul că armata nu poate fi singurul ostenelile de stil, ci o armată de culori clasice , combinate cu piesele pe care le purta în mod normal. Armata și elegant , veți fi în blugi și adidași Converse pe care le adăugați parc stil. De exemplu , te inspira in acest costum de marca Fornarina .

Fornarina

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii