Extra reducere 15 % cu codul COLETARIA la toate produsele + transportul gratis!Se termina la 123 ore 37 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Stilul Army - tendință de moda nemuritor

  21. 02. 2018      Din lumea modei

Armata, sau chiar stilul militar este o tendință de moda , care este popular printre mulți oameni din întreaga lume, și nu e de mirare. Și din nou înapoi în modă, sau el nu a mai ieșit, dar upozadnily alte stiluri de moda. Dacă , prin urmare , vă ascundeți oboseli în partea de jos a dulapului, puteți îndrăzneală. Stilul Armata nu este doar un stil militar, aceasta nu înseamnă că , în pantaloni de camuflaj și cămăși cadru problema de la cap pana in picioare. Să ne uităm la modul în care este purtat.

Dacă sunteți maskáčové piese nu, aceasta nu înseamnă că nu vă puteți permite stilul armată, doamnă frumoasă. La fel cum este pentru cineva de culoare neagră opțiuni doar ușor de purtat, dar care a schimbat în curând pentru alb, indiferent de motiv, aceasta înseamnă doar și numai că este pur și simplu de moda diferite ne putem adapta. Și astfel stilul de armată pot fi purtate pe cont propriu.

Vopsele și accesorii

Culorile de bază ale armatei sunt de culoare verde, kaki, maro, gri, bej si negru, dar , de asemenea , vin. Un alt element indispensabil al stil armata piuneze, ace și butoane, care se aplică atât pentru îmbrăcăminte și accesorii. Genți, rucsacuri, parcuri sau diferite topuri. Chiar și pentru marca Desigual găsi elemente de stil armată, ca în acest sac Desigual .

geantă de mână Desigual

Modele și materiale

model Camuflaj nu este domeniul doar stilul armatei. De asemenea, este pânză populară sau material înlocuitor. Perfect armata va arata ca in jambiere din imitație de piele , cu partea de sus kaki oversizovým. Aveți mai multe opțiuni dintr-o dată, iar imaginația este, cu siguranță, nu impune limite. Stilul preferat de blugi și un tricou alb, trebuie să adăugați un elegant Army Park. Poti tinuta inspirat de marca Fornarina .

hanorac Fornarina

Ce piciorul?

Armata Style în mod inerent clasic ,, Canada“, dar ei absolut pozitiv poate înlocui populare cizme de motociclist, dar adidași pe platforma, sau chiar mai populare pantofi sport Converse , totul va arata grozav dacă reglați tinuta dumneavoastră în funcție de perfecțiune.

adidași Converse

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii