Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Tendința de pantofi de plastic! De ce îi poartă?

  02. 05. 2018      Din lumea modei

De ce ar trebui și noi, în principal, să purtăm pantofi de plastic? Deci, pentru că sunt originale, moderne, destul de confortabile și deosebit de ușor de spălat! De asemenea, deoarece picioarele se adaptează ușor, ele sunt ușoare și frumos moi! Desigur, pentru că vă va dura chiar și câteva sezoane, se potrivește cu toate echipamentele, și pur și simplu nu te face supărat! Tendința de încălțăminte din plastic intră în mod inerent în sezonul de primăvară și de vară. De ce? Știți deja asta. Și ce marca de pantofi de plastic găsiți în magazinul nostru? Melissa, Zaxy și Crocs.

Pantofii din plastic nu sunt doar flip-flops de plajă, care sunt dezgustători și dureroși tăiați între degete. Sticlele din plastic , pantofii, toci, cizme, adidași, sandale și papuci sunt de asemenea disponibile în plastic . Așa spun brandurile.

Fiecare brand de pantofi utilizează materiale diferite. Marca Zaxa și Melissa pentru țesăturile Melflex , Melissa impregnează și esența parfumată, astfel încât cizmele dvs. nu numai că vă vor lovi cu pantofii. Materialul Melflex este moale și suplu, iar unele cizme au, de asemenea, un branț de memorie, astfel încât să puteți plimba zi și noapte.

Marca Crocs este cunoscuta special pentru prima data de blocaje de plastic "urata", dar am iubit-o pentru maximum de confort, insa marca a mers cu timpul, astfel incat sa puteti alege orice forma si stil de la pantofi, balerine sau .. trebuie să fie slip-on - uri Crocs pentru a produce pantofi sale material utilizat Croslite, care este , de asemenea , foarte moale și flexibil, dar , de asemenea , incredibil de ușor Crocs plus, cele mai multe au branț în formă de ortopedic cu puncte de masaj - astfel încât acestea nu sunt dăunătoare pentru sănătate, în timp ce sunteți la el , ele sunt chiar ecologice și pentru cei care își petrec zilele pe ceas, practic indispensabili.

Pantofi Melissa

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii