Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 12 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Tendințele culorilor din toamna anului 2018

  %12. %11. %2018      Din lumea modei

Toamna ne-a batut cu siguranta prin culorile sale uluitoare si, prin urmare, garderoba noastra si ingrijitorul de pantofi sunt, de asemenea, foarte incantati. Dacă sunteți unul dintre cei care poartă rochia de vară și culori proaspete pe fundul dulapurilor și dulapul este plin cu gri, negru și maro, avem o veste proastă pentru dvs. Modelele de moda doresc sa ne vada stralucirea in culori. Deci, dacă preferați să purtați biți universali, nu vă fie frică să le reînvieți cu cel puțin accesorii colorate.

Și pentru că sunt încă drăguțe și avem sezonul de vară, nu trebuie să luăm o rochie de vară, să le îmbrăcăm cu ciorapi, legături sau blugi, să le îmbrăcăm cu blănuri sau cizme de gleznă, să ne întindem o perucă sau o cardigan lungă și să continuăm Colecția Desigual este o dovadă care trebuie văzută în această colecție desiguală și nu trebuie să pierdeți o asemenea rochie de dame desiguală în dulapul vostru, cu excepția cazului în care totuși intrăți în modele florale sau animale la modă, așa că trageți-o dacă aveți un leopard în dulap.

În ceea ce privește culorile, regina toamnei este o culoare portocalie care este direct legată de natura de toamnă. În spatele ei este culoarea muștarului. Aceste culori pline de viață, care amintesc de frunzele de stejar de toamnă, vă vor luminia și veți reînvia străzile plictisitoare la modă. O haină de mustață sau un sacou portocaliu va fi ceașcă absolută în dulapul tău. Simtindu-se mai mult ca albastru, gri sau albastru inchis, puteti revitaliza tinuta de toamna cu capacul de mustar al lui Calvin Klein .

Institutul Pantone Color alege anual tendințele de culoare pentru întregul an. Pentru anul 2018 a devenit o culoare numero uno violet sau ultra violet . S-ar putea să fiți surprinși, dar culoarea purpurie nu se evidențiază lângă galben, muștar sau portocaliu. Alte culori de toamnă sunt roz sau roz de culoare roz.

Trend absolut în acest an este, de asemenea, COLORBLOCK. În acest concept vă puteți imagina o combinație de culori strălucitoare, cum ar fi roz cu portocaliu sau verde, galben cu albastru sau roșu cu kerosen. Pe scurt, imaginația bună nu se încadrează în limitele culorii chiar în toamnă. Recomandarea noastră este: Fii creativ, nu-ți face griji. Ieșiți din mulțime. Fii diferit.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?