Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 2 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Tendințe de modă din Fashionweeks 2019

  %06. %05. %2019      Din lumea modei

Ce va purta în acest an? Ce tendințe are industria modei? Am putea să ne uităm la ea și să ne inspirăm la Săptămâni de modă din acest an. Pentru cei dintre voi care au ratat anul acesta, avem o veste bună. Vă aducem cele mai importante informații de la Milano, Paris, New York, Londra și Pilsen, în special din magazinul nostru. Stați așa și inspirați-vă.

Saptamana Fashion Paris

2019 Tendințe

Înainte de a intra în anumite tipuri, vă vom prezenta principalele aspecte generale ale tendințelor actuale de modă. Mai presus de toate, în prezent există "în" decoruri bogate, franjuri, poșete și amprente, impermeabile din plastic și alte articole de îmbrăcăminte din acest material, precum și modele naturale și motive de animale sau culori pastelate și stil colorblock. vom merge de 9 ani sub numele de marca de moda Melissa sau acum O sac , iar Desigual reprezinta designul animalelor si a celor salbatice, pe scurt, ceea ce este diferit este atemporal.

Săptămâna modei la Paris
 Săptămâna modei din Paris a avut loc în ultima lună, în luna ianuarie a acestui an. În cazul în care mulți dintre participanți au fost martorii renașterii unei semnături de designer a unei cochilii subțiri și a unor super-scurte rochii de petrecere care au vizat noua legiune a mii de clienți ani în vârstă. În altă parte a orașului, Gucci și-a făcut debutul parizian, Chanel a scăpat pe plajă, iar Louis Vuitton sa întors în viitor. Deci, ce spune saptamana de moda din Paris in acest an? Este cu siguranta o jacheta de lager de agrement. Puteți găsi un astfel de sacou sub forma mărcii Moodo. Ceea ce merită să menționăm sunt pantaloni scurți de ciclism. Această tendință de modă poate părea puțin peste linie, dar cu mâna pe inimă, ați spus-o chiar după revenirea rinichiului? 

 ciclism scurt 

Săptămâna modei din New York

 Saptamana de moda in acest an la New York a fost a doua saptamana a lunii februarie si a fost din nou plina de inspiratii de moda rafinate. Designul animalelor, revenirea designului de mozaic, combinațiile de culori tăcute merită să fie menționate. Cum ar fi galben cu portocaliu sau roșu, cu costume roz sau casual. În ceea ce privește motivele animalelor, blana reală a animalelor poate să arate fără stil, însă imprimarea inspirată de animale nu este cu siguranță. Modelele animalelor vor fi întotdeauna purtate și uzate. De la popiști realiști și piei de leopard până la versiuni inspirată liber într-o gamă de culori dulci, cum ar fi roz, lavanda și galbenă de banană. 

modele de animale
Săptămâna modei din Londra

London Fashion Week a avut loc în luna februarie pentru a treia săptămână. Imediat după New York Fashion Week. Orange a fost noul negru din New York, dar culoarea roșie a câștigat la Londra. Simbolismul iubirii, pasiunii, focului, sângelui și diavolului. Bineînțeles, în Londra, a existat un model distinct de carouri tipic britanicilor. Și, de asemenea, pielea neagră.

model de caramel

 Săptămâna modei din Milano 
 Săptămâna modei din Milano a avut loc săptămâna trecută, în februarie. Modele, Modele, Modele - Aceasta este principala tendință de modă a Săptămânii de modă din Milano și nu vă faceți griji cu privire la combinarea acestora. Altele trebuie să aibă seturi de pește sau fileuri de pește, dar să nu uităm punctele nemuritoare de diferite mărimi și trebuie să menționăm și tendința "Fantasticului plastic", cu care ne-am ocupat de mai mulți ani. 

modele

În următorul videoclip, vom prezenta 3 trupe de top "Pilsen" care fac obiectul tendințelor inspirate de Fashion Weeks 2019!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?