Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 52 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Tendințe de plastic

  %23. %04. %2019      Din lumea modei

Plasticul a fost la modă pentru o lungă perioadă de timp, tot mai mult în forme noi, Unii nu-i plac, alții îl adoră. Bijuterii din plastic, pantofi, genți toate strigă la noi din ofertele multor branduri și introducem diferite piese diferite care vă vor capta pe dumneavoastră și pe împrejurimile dumneavoastră.

Cum sa le combinati si sa aruncati mai multe lucruri din plastic fara a arata ca o sticla de mers pe jos? Da, este bine, veți fi inspirați și veți fi o stea.

 

Un partener indispensabil pentru 7 femei? Geantă de mână. Pictograma de pe piață a genți de mână din plastic este cu siguranță marca de renume mondial din Italia însorită, sacul O. Fiecare femeie își pune genți de mână de multe culori și dimensiuni pe cont propriu, și asta e doar un vis devenit realitate.

Dar ți-a mai tăiat geanta ta? Sunteți nepotrivit pentru dureri de spate sau pur și simplu ați cedat tendințelor de rucsaci elegant? Există un brand de Ju'sto pentru tine ! Rucsacurile mici, care pot fi purtate separat ca ambreiaj, nu vor cădea numai pentru forma lor, ci și pentru ușurință și lavabilitate ușoară.

De exemplu, marca Tommy Hilfiger a descoperit farmecul de plastic în acest an și a prezentat o geantă spațioasă într-un design transparent care nu permite ochilor să ruleze.

Combinarea unei geante cu pantofi nu se obosește niciodată, chiar dacă nu mai este o regulă de modă. Dar pentru frumusețile din plastic, nu pășiți pe margine. Puteți purta balerine parfumate Melissa , flip flop-uri plăcute Ipanema sau pantofi încălțitori Crocs .

Și ce trebuie să realizăm pentru perfecțiune? Și totuși, bijuteriile care sunt și vor fi mereu înghețate pentru tinuta ta. Potrivi culoarea geantăi de mână și a încălțămintei din plastic cu Ops! Obiecte și puteți merge!

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?