+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

tinuta Sfat pentru Ziua Îndrăgostiților

  10. 02. 2017      Recomandari Outfit

Ziua Îndrăgostiților se apropie, este de patru zile si sarbatorim Ziua Îndrăgostiților. Ziua în care doriți jumătate mai bine se bucure de ea un pic mai mult. A doua zi , când , din nou , nu știu ce să poarte, așa că am decis să aleagă câteva costumele pe care le pot ajuta cu alegerea.

Sfat costum pentru femei

Cele mai multe femei în agonie ceea ce ea ar purta, care rulează în jurul valorii de magazine și în ultimul minut încercarea de a alege tinuta perfecta, care a surprins soțul ei. Și ce despre stresul nu ia. Dragi doamne, o astfel de stres nu este necesar, vă puteți relaxa și alege ceva de unul singur , cu câteva clicuri. Hai să o facem.

Suntem siguri că bărbații iubesc femeile rochii și fuste, pantofi cu toc elegant - nimic provocator. Rochii pot alege un simplu, elegant si romantic. Cei în care te simți excepțional, și prin ea confortabil. Rochia este, fără îndoială, perfect pantofi cu toc care se va adăuga doar câțiva centimetri, dar cu siguranță vă va da încrederea în sine. Nu trebuie să ne imaginăm ceva incomod, cu plastic pantofi Melissa , ține picioarele în confort, datorită vyměkčené branț, pene confortabile și design atemporal. Întreaga costum poate adăuga un ambreiaj elegant și du - te la cina romantica.

Femeile rochie rosie Desigual

pantofi Melissa

Desigual geantă de mână negru

Sfat costum pentru bărbați

Domnilor, amintiți-vă că femeile place camasa din nou! Cămăși de la tine, pentru că ei fac domn în nici un caz. shirt pentru bărbați poate adăuga un sac sau casual papion. Dacă nu doriți să fie în dandy complet, nu vă fie frică să se combine cu blugi tricou și pantaloni monocrom. tinuta ta poate rupe confortabile adidași Converse și nu uitați să -i aducă o floare. Și știu că sunteți de soția ta din nou, la prima vedere, în dragoste.

cămăși pentru bărbați Scotch și Soda

Bărbați blugi și Scotch Soda

teniși Converse bărbați

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii