+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Tip outfit de primăvară nr.2

  01. 05. 2017      Recomandari Outfit

Sezonul festivalurilor începe încet, așa că am pregătit pentru voi un outfot nu doar pentru un festival, dar, de asemeneapentru purtarea zilnica, care este cu siguranta different. În acest oufit va veti simti minunat, in plus, veti străluci, pe toate laturile. Am ales din nou combinația dintre preferatele noastre branduri noi Calvin Klein, Fornarina, Converse și Doca. Să aruncam o privire mai de aproape.

Deși vremea este cam de aprilie, cu siguranță nu ne este teama să experimentam un pic. Tendințele modei din acest an sunt imaginative, și fac apel la comoditate, intr-o lumina extravaganta. De aceea, nu ne-a fost teama deloc să combinam fusta cu adidași, și o jachetă din denim. Întregul outfit l-am reînviat cu un colier decent, și geantă practică.

Sfat tinuta

Dacă alegeți să purtati o fusta in talie, cu o jacheta din denim, în loc de clasicele tricouri, puteți alege un imaginativ sutien sport Calvin Klein, care da intregului outfit un look super cool. Puteti purta pe sub aceasta bustiera sexy sutien normal, daca asta va face sa va simtiti mai bine.  Acestui stil se potrivește perfect un colier Doca, de asemenea, in conformitate cu tendințele actuale.

Piesele de bază ale tinutei sunt fusta asimetrica, si jacheta din denim, de la brandul Fornarina. Fornarina este un brand italian care prezintă calitate, eleganta și un stil sportiv, cu caracteristici de moda extravagante. Dovada este aceasta fusta Fornarina asimetrica, cu elastic lat in talie, și buzunare pe părțile laterale. Fusta este mai scurtă în față, și ușor are forme de volănașe, ascunde defectele, si va evidențiaza partile frumoase.  Jacheta din denim într-un stil non-clasic, fără guler, confecționata din material elastic, are o culoare care se potriveste oricarui outfit.

Așa cum am menționat la început, un pic de extravaganta nu strică niciodată, așa că am optat pentru tenisi in loc de tocuri. Talpa joasa a pantofilor sport Converse albi, care nu se demodează niciodata, ii face perfecti la aceasta la tinuta, sunt confortabili, și puteți dansa în ei toată ziua și toata noaptea.

O piesă esențială a outfit-ului fiecarei femei este, fără îndoială, geanta. Pentru a păstra tonul, am ales geanta de dama Calvin Klein în alb-negru. Această geantă este atipica, deoarece este reversibilă, astfel încât să puteți alege ce culoare doriti sa purtati. Acest 2in1 practic cu siguranta va fi apreciat de noi toate. 

Sfat tinuta

Sfat tinuta

Sfat tinuta

Sfat tinutaSfat tinuta

Handbag Calvin Klein

De asemenea, va puteți inspira din videoclipul nostru ;)

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii