Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 25 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Știri de la Santoro London sunt aici!

  %13. %07. %2018      Din lumea modei

S enzační
Și tipic
N eodolabil
T ajuplné
O spellbinding
R ozonej
O tunete

Unul, Gorjuss merge ... din nou și din nou, atrage atenția și inima ta.
Accesoriile Santoro , indiferent dacă sunt la modă sau necesare, poartă și adoră nu numai copii, ci și fete adolescente și iubiți adulți de piese originale care se vor bucura de sufletul copilăresc.

Puteți oricând alege dintr-un număr exorbitant de genți de mână elegante, portofele practice, diferite pungi cosmetice și lucruri noi pentru școlile respective, de la rucsaci, la creioane, până la notebook-uri sau creioane.

Și care sunt noile modele, combinații de culori și păpuși Gorjuss sau zâne Mirabelle? Cât de diferit decât de uimitor! Să le imaginăm!

Mufele romantice ale lui Mirabelle sunt făcute recent în Midnight Garden, Parasol, Marina și Secretele . Fiecare dintre ele este interesant și un pic misterios.

Santoro Mirabelle Secrets Backpack

Cazul Santoro Mirabelle Parasol

Pantof cosmetic Santoro Mirabelle Midnight Garden

Păpușii iconici din Gorjuss nu au un zâmbet, dar se vor simți unii pe alții când ne uităm la ele.
Noua adăugare a fetei este un fundal spectaculos cu clădiri renumite în întreaga lume sau clădiri din Londra, de unde provine și marca Santoro. Și care este numele noului "Gorjussky"?

Gorjuss Little Red Riding Hood - cunoscut sub numele de Red Riding Hood. Există, de asemenea, un lup și o pădure care se apropie de toadstool.

Genți de mână de mână


Prietenii nu sunt niciodată destul de suficienți, așa că o păpușă de Gorjuss a adăugat un altul, iar design-ul a fost numit Friends Walk Walk Together.

Santor rucsac Gorjuss Friends Walk împreună

Într-o versiune nouă și mai atrăgătoare, renumitul Gorjuss Rosebud, Time to Fly sau Story My. Combinările colorate sunt chiar mai strălucitoare, mai sofisticate și păpuși suplimentare pentru a vedea clădirile renumite în lume sau clădirile importante din Londra de unde vine marca Santoro din Londra .

Setul de scris Santoro Gorjuss Povestea mea

Santoro cu dublă puncție penală Gorjuss Rosebud

Și nu uitați că o singură piesă nu este suficientă, așa că creați o colecție de accesorii într-un singur design, pentru dvs., pentru fiica sau prietenul dvs.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?