Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 47 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Rochii de toamna Culito from Spain - noua colectie 2018

  %15. %10. %2018      Din lumea modei

Este deja aici! Noua colecție a popularului brand de modă Culito from Spain este aici. Toamna ar trebui sa se teama, pentru ca nimeni nu va fi gri anul acesta, si toate doamnele si d-soarele vor straluci in rochiile noi Culito. Deși culorile mai întunecate și mai triste sunt tipice pentru toamnă, veți străluci cu brandul Culito în toate culorile, nu vă faceți griji. Și pentru că rochiile sunt baza garderobei unei femei, am decis să dedicăm întregul articol brandului Culito from Spain.

Brandul spaniol Culito from Spain este foarte plin de viață, temperamnetal, dar doamnelor, probabil că v-ați obișnuit deja cu acest lucru, si probabil este chiar ceea ce va place la acest brand. De asemenea, veți găsi mai puține piese "crazy" în această colecție. Trebuie să spunem că designerii acestui brand nu uită de tendințele actuale de modă, așa că nu vă faceți griji că nu ați fi "in". Indiferent dacă alegeți o rochie lungă, midi sau mini ca lungime, cu guler sau cu decolteu, cu siguranță nu veti "calca pe alaturi" cu Culito.

In ceea ce priveste taietura, avem toate tipurile. În ceea ce privește materialele, nu veți rezista materialelor frumoase în acest an. Maxim de calitate, ușoare și de calitate sunt toate piesele. Unele rochii sunt mai ușoare, și unele mai puternice, mai solide, depinde unde și când doriți să le "trageți pe dvs". Fie că la bal sau la locul de muncă, fanteziile nu sunt stabilite. Să aruncăm o privire la aceste splendori.

dress up Culito din Spania

dress up Culito din Spania

dress up Culito din Spania

dress up Culito din Spania

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?