Perie ionica pentru par, cadou la comanda de peste 470 LeiPerie cadou la comanda de peste 470 LeiO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

TOP 5 HOLIDAY tinuta pentru

  03. 07. 2017      Different TV CZ / SK

videoclip% (y i7vIvdZCmug)%

îmbrăcăminte pentru femei

În vacanță fiecare femeie vrea să fie elegant, frumos, dar nu vrea să urechiușă 4 valize pline cu haine ... Deci, ce?

Numit. „Trebuie să aibă“ lucrurile sunt cu siguranta elegante Scotch rochie și Soda , pe care le puteți pune pe o mulțime de oportunități, și prin potrivirea lor cu aproape totul.

În marea de oameni, atunci nu voi începe din cauza ochilor plin de farmec costumele de baie Calvin Klein. Și când aterizezi? Sunt încrucișate în fiecare pareo colorat Desigual :)

Plimbare pe nisip fierbinte sau pietriș ascuțit nu este întotdeauna ceea ce vrei. Deci , asigurați - vă că pentru a împacheta sau în formă de ortopedic flip - flops Crocs .

Și ce ar fi o dovču fără partid propriu-zis. Dar ce fel de haine purtați? Ei bine, după toate rânjind din Spania - simplu, original și mai plăcută.

Odată ce te duci într-o excursie în țară, veți aprecia aer Desigual tricou pe care pur și simplu de potrivire viu colorate pantaloni scurți.

Doar o pereche de pantofi cu tine? NEMSYSL! Ei bine, există! Poate că o astfel de santal parfumat Melissa cu siguranță trebuie să aveți!

costume de baie

Publicat: Radek Vandra

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii